AMBITIE

Lekker (plant)aardig voor de wereld!

De wereld is er klaar voor: als we zo meteen meer dan 9 miljard mensen willen kunnen voeden, dan moeten we in plaats van dierlijke eiwitten méér plantaardige eiwitten gaan eten. En steeds meer mensen willen dat ook. Niet alleen omdat plantaardige voeding veel gezonder is of omdat deze gerechten beter voor de wereld zijn, maar vooral omdat ze ook heel erg smakelijk kunnen zijn. Dat zien we bij Sofine als een kans. We laten ons dan ook inspireren door gerechten en (h)eerlijke kooktrends uit de hele wereld!

De wereld is klaar voor smakelijke (dier – en) plantaardige producten … en wij ook! Sofine is een voedingsbedrijf met een missie: we bereiden en verkopen voedingsproducten op plantaardige basis die heel erg lekker zijn, maar ook gezond, duurzaam en vriendelijk voor het milieu. Wetenschappers over de gehele wereld adviseren dan ook minder dierlijke- en méér plantaardige voeding.

Onze ambitie is om de meest gewaardeerde innovatieve producent te zijn van heerlijk plantaardig eten. Onze betrokken mensen zijn gedreven om heerlijke producten te ontwikkelen en te bereiden. Zo willen we voortdurend inspelen op de wensen van consumenten en klanten, op een manier die duurzaam en efficiënt is.

Naast ons huidige assortiment ontwikkelen we op dit moment diverse veelbelovende concepten op het gebied van vlees-, vis- en kaas alternatieven.