Operator in de dop, hallo!

Jou zochten we al!

LEES VERDER

Stap in onze wereld

Bij SoFine Foods werk je als operator samen met ons aan plantaardige producten die bijdragen aan een duurzamere wereld. We ontwikkelen, bereiden en verkopen in heel Europa tofu- en plantaardige producten die vooral ontzettend lekker zijn. Daarmee spelen we in op de behoefte aan gezondere voeding. Mede door die behoefte groeien we snel. Onze smaakvolle producten worden dan ook heel hoog gewaardeerd door klanten en consumenten.

Met ongeveer 150 collega’s werken we iedere dag aan het maken, inpakken en verzendklaar maken van onze producten. Dat zijn alleen nog maar je directe collega’s die iedere dag het gevraagde productievolume realiseren, de verantwoordelijkheid nemen in de organisatie van de productie en de goede sfeer erin houden. Als operator werk je daaraan mee.

Groei voor jou én voor ons

Groeien dus. Dat staat bij ons voorop. De komende jaren breiden we onze productie in Landgraaf sterk uit. Tegelijkertijd bieden we groei aan nieuwe productiemedewerkers. Niet zomaar medewerkers, maar enthousiaste mannen en vrouwen die van aanpakken weten. Doorzetters met daadkracht. Met of zonder diploma. En met of zonder ervaring.

 

Wat moet je echt weten als je bij SoFine Foods wilt solliciteren?

Oké, er is één ding dat we meteen op tafel moeten gooien: bij SoFine Foods werken we in de productie met een 3-ploegendienst. Dat betekent dat je een week lang in de ochtend werkt, dan een week in de middag en tenslotte een week in de nachtdienst. Dat is even wennen. Voordeel is dat je er wel extra voor betaald krijgt.

 

En wat ga je dan doen als operator?

Als volwaardige (proces)operator bedien je de machines. Je bent dan ook een belangrijk onderdeel van het productieproces. Je kent alle machines en weet hoe je kleine storingen verhelpt. Daarnaast boek je de gerealiseerde hoeveelheden in en vervang je een collega als die even zijn boterhammen opeet. Ook instrueer je collega’s die hulp nodig hebben.

De belangrijkste eigenschappen voor jou als operator zijn:

 • Dat je een teamspeler bent
 • En je nauwkeurig werkt.

 

Alles leuk en aardig, maar wat schuift het?

Heb je meer ervaring? Dan bespreken we dat salaris graag met je. Daarnaast krijg je onregelmatigheidstoeslag, reiskostenvergoeding (€0,19 vanaf 10km enkele reis).

Klinkt goed! Wanneer kan ik beginnen?

Kijk, dat is het enthousiasme dat we graag zien. Vul de vragen hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Ben je er oké mee om in een 3-ploegendienst te werken?
  Heb je nog vragen of wil je wat meer weten?

  Bel ons HR-Team op tel. 045-5697943

  Toine Mulders – HR Manager
  toine.mulders@sofine.eu

  Ruben Stienstra – HR Business Partner
  ruben.stienstra@sofine.eu

  Ontmoet vast je collega’s